Service og kvalitet er vores varemærke.
Historie
Firmaet blev startet af Carl Jacobsen Senior d. 01.08.1900.
Vi startede med salg af sølvtøj og porcelæn (service) samt fødevarer til kroer og hoteller.
I 1925 fik Carl Jacobsen tildelt en guld medalje i Københavns Tivoli ……….!
Under verdenskrisen i 1930’erne startede salget af konserves og fødevarer til købmænd, Hotel og Restaurationsbranchen & andre detailforretninger.
Mange års erfaring
Æg blev en rigtig stor salgsvare, som medførte at man startede et ægge-pakkeri.
En stor del af ægge-leverancen blev leveret til England og den Amerikanske hær i Tyskland.
Senere indgik også et stort salg af konfekture artikler, der i stor udstrækning blev leveret til kantiner og kiosker.
På grund af udviklingen med store fødevarekæder ændrede Carl Jacobsen I 1991 kurs og begyndte med det salg, vi er kendt for i dag.
Egenkontrol & Sikkerhed
Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og foretager løbende prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.
Ved varemodtagelsen bliver varen kontrolleret af vores personale, således vi accepterer kvaliteten af varen og emballagen. Desuden tages temperaturkontrol med henblik på at sikre, at varen har den rette temperatur.
Lageret og lastbilerne bliver ugentlig rengjort og vasket efter reglerne.
Vi sætter en ære i altid at levere de rigtige varer på det rigtige tidspunkt, og faktisk ligger vores leveringssikkerhed over 90%. Derfor kan du være sikker på altid at få dine varer, som du har bestilt dem – og skulle det gå galt, så gør vi vores bedste for at løse det på en hurtig og konstruktiv måde.