Restaurantens menu består af forskellige typer kød grillet over kul. Der er også indrettet en lille pasta over restauranten, hvor der daglig mozzarella af dansk komælk til pizzaerne. Samtidig er italienske stedet, hvor du dagen igennem kan forsyne sig med friskbagt brød og pizzaer.
Vi ligger for enden af centrum i Odense og er Mad klubbens svar på en italiensk restaurant.
Byens italienske restaurant har en stor menu og her kan man tage ud og få en pizza, inden turen går videre i byen. Restaurant italiensk fødte kok ønsker at forkæle sine gæster med lækker italiensk mad. Man kan da også få alt, hvad hjertet begærer inden for det italienske køkken.
Vi drømmer om en gourmet pizza- og cocktail bar, hvor alt er frisk, ligetil og lækkert, hvor luften er tyk af lokalstemning og hvor alle spiser sammen i god atmosfære.
Med respekt for traditionerne har folkene bag os en ambition om at modernisere den klassiske italienske pizza ved at gøre den lettere, friske. Pizzaerne koster 79 kroner. Det er skåret ned til under halvdelen af en klassisk italiensk pizza og er toppet af med friske salater, grønsager, oste og pesoter efter den kommer ud af ovnen.
Vi byder på god oplevelser fra det italienske køkken. Her anvendes kun de bedste råvarer, og maden tilberedes efter enkle, traditionelle metoder.
Vinkortet består udelukkende af italienske vine fra de mest anerkendte huse og kælderen indeholder en forskellige mærker.
Restauranten har en stjerne i Odense.
Ideen kom fra kokken italienske restaurant, der med stor succes var begyndt at servere mad og traditionelle menu for sine gæster. Deres næste restaurant blev en realitet. Stedet har denne sommer oplivet den ny ting, der oksemørbrad stedets berømte bøffer. Priserne på spisestedet er i forvejen rimelige, men skal man have ekstra meget for pengene bør man besøge stedet i weekend.
Restauranten betyder hos ung og det er netop fornemmelsen af at spise som ejerne af det hyggelige spisested ved Odense gerne vil give god oplevelse i deres gæster. A la carte menukort byder på hjemmelavede klassikere. Mens a la carte kortet kan nydes hele ugen inkl. weekenden, sammensætter restauranten fra mandag til torsdag menuer fra 2-4 retter. Der viser at menuen i den grad betaler sig.
Hvis man går så ofte ud, at økonomien sætter grænser, har et nyt restaurantkoncept set dagens lys, som på kreativ vis tager højde for slut prisen på regningen. Man kan enten vælge a la carte retter, der har rødder i den danske mad, eller mad med en mere vinkel. Tingene er kræset ekstra om ny italiensk tilgang.
Vi er et kendt dansk mad koncept, som henvender sig til en meget bred målgruppe. Der er noget for enhver smag og alle aldre. De koncepter Vi ønsker at præsentere fremadrettet bliver i øjenhøjde med Odenseanerne. Derfor er det også glædeligt, at vi har valgt at satse på det her, for det er også helt i tråd med det, vi ønsker. Det er planen, at vi vil satse på flere steder med bespisning. Når man opholder sig i et shopping center, så er det også rart, at der er flere gode spisesteder at vælge imellem, når man trænger til en pause. Det er en del af vores store strategi, som vi for alvor vil begynde at effektuere i løbet af efteråret.
Vi taler lidt om konceptet, og vi er ret enige. Nu sidder man og tænker smagfulde oksemørbrad med en god penge. Det er svært at være kritisk – det smager bare pisse godt – specielt oksekød imponerer!